Wat mag u van mij verwachten?

Binnen de projecten waar ik werkzaam ben is mijn rol het best te typeren als die van kwaliteitsman. Ik lever graag resultaat van hoge kwaliteit binnen de gestelde kaders. Ik ga actief op zoek naar nieuwe invalshoeken om ook innovatieve en wellicht effici├źntere oplossingen te kunnen bedenken. Naar mijn overtuiging dient ieder onderdeel van het werk kloppend te zijn. Hierin komt mijn oog voor detail naar voren. Door mijn brede werkervaring heb ik kennis van verschillende specialismen waardoor ik de details van vele onderdelen van het ontwerp begrijp en kan beoordelen.

Hoge kwaliteit binnen een project kan en wil ik niet alleen bereiken. Ik werk graag met anderen naar een gezamenlijk resultaat. Ik geef deze anderen graag advies bij het uitvoeren van hun taken. Ik ben hierin een sparringpartner voor degene die daar behoefte aan hebben. Ik motiveer mensen om hun doelen te bereiken en om hun problemen zelf op te lossen.

In deze samenwerking is gelijkwaardigheid voor mij van groot belang. Ieder heeft zijn eigen rol en verantwoordelijkheid en daarmee toegevoegde waarde aan het project. Ik functioneer het beste in een omgeving waarin de mensen waarmee ik werk hun verantwoordelijkheid vol nemen en waar gewerkt wordt volgens het principe afspraak = afspraak.

Interesse in de diensten van Eradius?

Neem contact op!

Over

Voor vragen kunt u mij bellen op 06-51077529

Mailen mag ook op jfr@eradius.nl of neem contact op via bijgaand contactformulier.

Adres

Contact

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht